Noll tolerans

Den mobbing som kan blomma fritt på nätet är allvarligt och berör många skoleelver.
Det anonyma är ett fegt anslag - den angripne blir osäker på vem som sände meddelandet, sms - vilket gör det hela så mycket svårare.

Jag har anonyma gensvar här på bloggen - och det är helt ok så länge gensvaren är vänliga, om än kritiska - men då det är anonyma svar av det motsatta, för att skapa oreda hos mig så är det inte ok.

I somras fick jag en en länk från en anonym. Då jag följde länken kom jag till en mycket obehaglig sång, vald så att jag också skulle kunna läsa text och få innehållet i dubbel form. Då jag i princip aldrig har några elaka och kränkande gensvar på min blogg så upplever jag mig fredad och rätt förstådd här, kommer de elaka att sticka ut ordentligt.

De jag får som inte har ett värdigt innehåll och inte har till uppgift att göra annat än att ... tja ... egentligen presentera den fege avsändaren - polisanmäler jag.


Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det du berättar handlar om mycket ynkliga individer.

Tror dessvärre att sådana människor bär på ett yttre som speglar självförtroende ja t.o.m.arrogans.

Att kunna genomskåda och spåra vilka dessa miserabla avsändare är kan endast ge ett lyckligt slut, både för den som utsätter och den som blir utsatt. Så Anne-Marie,du som är värnar det goda;GÅ TILL HANDLING!!

P

2009-08-18 @ 07:42:57
Postat av: Betty

Det är klart att du ska reagera på det ovärdiga. Alltför många gör inte det och då fortsätter mobbning och trakasserier. det är vi i vuxemvärlden som måste säga ifrån!

2009-08-18 @ 08:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback