Då är jag modell för något... så nu måste jag göra något

Richard, tack, och nu måste jag börja ordna och ställa med saker och ting.
Jag insåg att det här som står hos Weconverse är oändligt viktigt. Nu är bara frågan hur jag handskas med det här... Alla ni andra bloggare också... Det här som Richard skriver om är ju oerhört viktigt och väldigt, väldigt allvarligt. Jag vill nog själv rå över innehållet i min blogg.

Men jag vet inte riktigt hur man gör det här med hotell... hur tar man sig in och hur bokar man rum...? Jag vill ha ett fint hotell med god frukost, helst vacker utsikt och på en god och utvecklande plats. Så ser jag på mitt hotell? Nu är frågan - vem erbjuder mig det?

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: jomabivi89

Att ha ett eget domännamn är allt lockande. Men vad jag vet så blir det mera jobb, tror inte du kan få samma koncept som "logga in -> skriv inlägg i en fin ruta och sedan publicera". Många som har egna domäner använder sig antingen av högre programmeringsspråk och program så som dreamweaver, men det som finns med windows officepaket (frontpage) funkar också helt okej (!).



Datormagazin har en "Webbhotellguide", en liten enkel sökmotor där man kan klicka in sina attribut och söka vilket hotell som skulle kunna passa en bäst.

http://www.datormagazin.se/webbhotellguiden/article349740.ece



//jomabivi

2009-08-10 @ 08:07:32
URL: http://jocoophv.wordpress.com
Postat av: Richard Gatarski

Nej, Nej Nej jomabivi89! Man behöver inte ha en egen installation för att ha ett eget domännamn hos blogghotellet. Följ länkarna till respektive hotell i mitt inlägg så ser du.



Ann-Marie, jag kan hjälpa dig senare. Och du bör nog överge blogg.se, för deras teknik suger. Vi tar en lunch framöver...

2009-08-10 @ 23:54:06
URL: http://www.skolmarknad.info
Postat av: Anonym

Japp Richard, A-M

2009-08-11 @ 07:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback