GLADBREV TILL MIN FRÖKEN

Nu håller vi på att jobba med ett häfte som Anne-Marie har gjort åt oss. Det är ungefär 19 sidor i häftet. Det häftet är verkligen kul att jobba med man lär sig saker om engelska och om kroppen. Jag har lärt mig några nya ord! Armpit som är armhåla, smalben/skenben som är Shin-Bone och Tear som är tår. Anne-Marie du lär hela våran klass så mycket saker, och jag är så glad att vi har dig som fröken! Hoppas vi får ha dig till 9:an.. fast då går vi i högstadiget.. men då har vi ju redan klarat mellanstadiet. Anne-Marie du fattar inte hur mycket du betyder för klassen <3!! Och det här är inget April skämt ! För det är första April idag.

Elev


Kommentarer
Postat av: Mamman med besök i klassen

Vilket härligt inlägg!



Jag som förälder blir så glad när jag är på besök i klassrummet. Det är en härlig stämning i klassen under lektionerna! Det arbetas på flitigt i häftet, som är fullt med många utmaningar.



Ann-Marie är full av entusiasm och engagemang. Hon smittar av sig till både elever och till mig. Jag önskar jag hade haft en sådan fröken när jag gick i skolan!



Jag håller med eleven och hoppas att Ann-Marie vill och har möjlighet att följa klassen upp till 9:an. Jag hoppas att skolan förstår vilken tillgång du är.



Nöjd förälder

2009-04-01 @ 14:49:46
Postat av: Anonym

Föräldern - tack för ditt gensvar på undervisningen. Jag behövde varje bokstav idag, mellanrummet mellan orden, punkterna och kommatecknen också. Jag tycker om att ha föräldrar närvarande som stannar en stund, en halvdag, en heldag... A-M

2009-04-01 @ 16:16:23
Postat av: Marie



Sätt in brevet i en ram.

Sätt tavlan på väggen.

Det blir en vacker tavla....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback