SÖK och FINN



Om man söker på dessa ord kommer man på något vis in på min blogg. Jag har inte listat antal sökningar men det är många som söker på mitt namn. Då är det med spänning jag läser de spännande och kreativa stavningsförslag jag ser hur mina namn stavas. Oavsett så är jag glad över vägarna hit. Här är några sökord:

vintersömn
ord
anne-marie
kärleksdikt
inspiration
skriftliga omdömen
nyfödd
kiwimetoden
körling

Jag inspirerades av
MATS

Hi hi hi,
fnittrar jag förtjust,
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Mats

Vi kanske inte har samma målgrupp. Eller så är marknaden hårt nischad (som det heter nuförtiden).



Kan jag låna några av dina bildade och kultiverade läsare?



Avundsjuka hälsningar (fast det kunde varit värre...)

Postat av: Anonym

Jag prövade att söka på ett av orden - vintersömn - och jag hittade inte min blogg där - däremot hittade jag vintersömn och förslag om hur man övervintrar sköldpaddor i kylskåp... nu ska jag söka provsöka på ord... så får vi se om jag hamnar ... bland några vintersovande ord i något kylslaget kylskåp där orden huserar tillsammans med vintersovande sköldpaddor... Anne-Marie

2008-12-08 @ 22:36:48
Postat av: Marie

JAg tycker att man skulle kunna använda sökordet "inspirationskälla" när det gäller dig och din blogg. Men om man kommer till din blogg eller inte om man använder mitt sökord - det vet jag inte. Ska söka på det och återkomma med information om jag kom till din blogg ;)

2008-12-09 @ 18:10:35
URL: http://www.opedagogen.blogspot.com
Postat av: jos

Jag tycker dina sökord summerar ganska fint. Personligen kan mina egna uppdelas i kroppsdelar (anatomi, tandvärk, uppsvälld, skavande smärta, huden brinner, djupa veck under ögonen, etc fö min favoritbesökarväg), porr (breastmilk porn, porrklubb lärarinna, drill to thrill sex, kvinna frosseri), diverse historiska psykologiska termer, litteratur, skräddare (?) och en serie latinska citat. I toppen mycket länge är däremot Perfektion intressant nog, Bokläder, Kroppsdelar, Anatomi Konst, Schrödingers Katt, Sedemera, Besatthet och Aleatorisk, Insektslära och Enögd. Jag är smickrad.

2008-12-09 @ 18:32:34
Postat av: Anonym

Marie - du är för söt. Tack.

Jos - vilka ord! Enögd! Klart som korvspad - du är klok som få. Anne-Marie

2008-12-09 @ 18:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback