FÖRELÄST I ÖREBRO

image1974

Tack för förtroendet och uppdraget. Ni lärare som lyssnade och undrade, tänkte och funderade här är er plats i min blogg. Välkomna!
A-M

Kommentarer
Postat av: annika

Tack för en enormt stimulerande dag.Jag fick skavsår i öronen och massor, massor av nya tankar och idéer.Nästan härdsmälta...hi,hi...

2008-04-15 @ 21:57:32
Postat av: anette

Tack Ann-Marie!
Det var du som fick mig att hitta rätt kurs på mina tankar och planer för min framtida undervisning. Länge har jag provat mig fram till ett arbetssätt där eleverna får ta mer ansvar och arbeta mer självständigt. Ett arbetssätt som engagerar, motiverar och "styrs" av eleverna. Specialläraren på min skola tipsade och fixade in mig på en föreläsning som du höll i för flera månader sedan. Jag blev laddad efter den och än mer laddad är jag nu efter att jag lyssnat på dig för andra gången. Men samtidigt så inser jag nu att jag måste börja med vissa bitar trots att jag så gärna vill så mycket och göra allt på en gång. Hur vill jag ha det? Vad är viktig för mig? Det är frågor som jag först måste kunna svara på. Bestämma mig och börja i små steg. Svårt när man känner en sådan lust att förändra allt...Det tar jag dock med mig efter din föreläsning, att låta det ta tid och våga kaoset! Jag tycker att det känns skönt när du påtalade kaoset som kan uppstå och att allt du säger verkligen är taget från verkligheten. Jag tröttnar snabbt annars då jag lyssnar på föreläsningar där allt låter så enkelt och föreläsningar där man inte alls känner igen sig i den bild som ges av skolan. Tack Ann-Marie! Jag kommer snart att maila till dig igen för att boka tid för ett studiebesök. Jag längtar!

2008-04-17 @ 17:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback