KIWIFÖRELÄSNING ÖREBRO

Ni var bra lyssnare, medskapare och medagerande.
Det är viktigt för en föreläsare.
Nu är jag hemma... ni får gärna gensvara här... utveckla diskussionerna... skriva, fråga, tänka ut... och fundera mera.
Jag är idel öra. Och lovar gensvara tillbaka. Rätta ut frågetecken tänker jag inte göra... men diskutera frågorna ni kommer med. Frågorna får sina svar i klassrummen. Man måste alltid pröva det man är i färd att lära sig. Det gäller för alla lärande. Såväl lärare som elever.

Nu ska jag kurera mig.
Feber, hosta, snuva, halsont och svårt att andas.
Anne-Marie


Kommentarer
Postat av: Sara

Krya på dig!
Jag funderade lite på hur det gick med din flunsa....
// Sara ;)

Postat av: Gunnel Öst

Stort tack för föreläsningen idag. Superlativen droppar in. Citerar ett: "Anne-Marie ska ha en eloge för att ha genomfört dagen på ett strålande sätt, med feber."
Krya på dig!

2007-11-22 @ 21:19:29
Postat av: Gunnel Öst

En kommentar till. Kan jag använda ditt inlägg om dagen, klippa in det i ett mail som går ut till deltagarna idag, så de påminns om att de kan gå in här och diskutera?
Gunnel

2007-11-22 @ 21:24:08
Postat av: Anonym

Bästa Gunnel - tack for dina ord. Javisst. Ta det du behöver och sprid det som du anser bäst. Jag välkomnar er här på bloggen. Tack också för förtroendet. Nu är jag hemma, sängliggandes, feber och frossa. Jag höll för hela dagen... och det är jag glad för. Anne-Marie

2007-11-22 @ 21:41:23
Postat av: Åsa Nicklasson

Vi är mycket tacksamma att du kunde komma och föreläsa för oss idag trots ditt krassliga tillstånd. Du har inspirerat oss och öppnat många nya tankebanor. Tack och krya på dig!
/Åsa, Örebro

2007-11-22 @ 21:50:05
Postat av: Veronica Karlsson

Hej! Vill inte sova, kan inte då tankar far. Tänker skriva av mig så jag kan samla några av mina irrande tankarna och kunna ge kroppen vila. (Det brukar funka bra i privat anteckningsblock så varför inte här och samtidgt ge tillbaka lite av de tankar jag fått idag... tack för dem förresten!)
Jag tycker mycket om att få givna former att skapa vidare på. Att skriva efter en modell, en given form, befriar mina tankar och vad jag märkt många elevers. Det känns som om jag fått det bekräftat idag och din till oss givna form gav detta...
Ett litet rum för stillhet.
Ett uterum för lek.
Ett stort rum för gemensam aktivitet.
Ännu ett "Krya på dig" och hopp om en god natt...från Veronica ("En hungrig hund")

2007-11-23 @ 01:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback