TRÖTT... MEN GLAD...

Två underbara dagar i en spännande skola. Jag har föreläst.
Läst före...talat om...berättat...åskådliggjort...förklarat...synliggjort....

image62
En elev i min klass målar ett självporträtt. Hon utstålar en inre styrka. Den ska vi se till att den får vara precis så stark som den är.


Då kommer den där stunden...flygplatsstunden... vill koppla bort...koppla av... koppla på och koppla in mig i blogg och mail. Vara för mig själv. Jag hör folk som pratar, skrattar, säger hej då, säger oj då... och jag tänker att jag har det bra där jag är... men är trött. Jag har talat om elever och lärande, yrkesroll och lärande, organisation och lärande, livet och lärandet... och inser att jag inte skolstarta denna termin. Det känns. Jag är en person som ska vara precis där eleverna är.



Kommentarer
Postat av: Humla

Mmmm vilken härlig bild! Ja skolstarten är något speciellt, varje gång! Jag är ju mitt uppe i en ny skola och en ny skolstart så just nu är jag på samma nivå som mina sjuor... helt lost periodvis! *s* Men åh vad härligt det är med nystart, nya inspirerande möten och möjligheter till kursändringar (rent navigationsmässigt menar jag)... sånt där som jag tänkt på i många år men som inte riktigt blivit av. Nu är det så lätt att skapa nytt tänk eftersom allt ändå är nytt! Känner mig lite pånyttfödd! ;-)
Här ska åk.3 få sy självporträtt på symaskin enbart med hjälp av tråd på tyg senare under terminen... hoppas de utstrålar samma styrka och lugn som din elev!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback