Sprungit runt igen

Idag sprang jag runt igen.
Runt vattnet.
Idag sprang jag på en mördarsnigel, en bärfis, en gråsparv, en människa, en tordyvel, en Karl-Johansvamp, en skata, en mås, en labrador, en fjäril, en elak geting (ja...), en skalbagge som var grön, en liten farbror som var lite ledsen - jag sa hej du! en liten groda (näe, det var ju en sagotanke). Men runt sprang jag. I ledig stil (ljug och trams, jag sprang som en tung elefant).

Nu sitter jag i godan ro och äter chokladpudding!
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör du som i äppelvisan, delar med dej av puddingen?

Njut av det goda!

P

2009-08-07 @ 10:34:35
Postat av: öpedagagogen

Hahaha! Jag lufsade som en björn upp för en låååååååång backe i tryckande värme. Är det möjligtvis "Djurens olympiad" på gång när elefanter, björnar, bärfisar, gråsparvar, fjärilar och getingar är ute och tränar?

Postat av: Ann-Sofie Tyrenberg

Har inläsningsvecka och fyller på mig själv inför mitt uppdrag att möta och inspirera pedagoger i förskolan. Måndags: plöjde styrdokument, tisdags: facklitteratur om en förändrad pedagogroll, onsdags: avhandling om miljöns påverkan av vårt identitetsskapande, torsdags: en blajig fackbok, idag, fredag: på nätet om forskning och annat i förskolan och upptäcker underbara bloggar att hämta inspiration ifrån-TACK!! Nu ska jag möta min dotter för en konstvandring på stan. UNDERBARA VÄRLD!

2009-08-07 @ 12:09:16
Postat av: Anonym

Hej du,

så underbart att få ta del av din pedagogiska gärning. Njut av promenaden. Ser du mig så grabba tag i mig och säg hej. A-M

2009-08-07 @ 12:29:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback