SMS, FACEBOOK, MAIL, TELEFON och HÄR

Kära ni alla, goda, goda, goda kommentarer och gensvar på programmet I LOVE SPRÅK! Jag är stolt över min klass, glad över föräldrar som sms:ar och uppmuntrar mig i mitt arbete, elever som är och utvecklas, ni som läser här, ni som ger mig gensvar överallt. Tack min redaktör som är mitt pedagogiska bollplank och sist men inte minst min bror som får en storebrorsröst och låter stolt (fnissar och skrattar). Jag är oerhört tacksam. Generositeten ni visar behöver jag. Jag lovar förvalta det ni ger mig. Om och om igen.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Killfröken

Det är så kul att se ditt UR-program för blir som att jag får återuppleva den där dagen i december när jag besökte dig/er... Så otroligt lärorikt!



Postat av: Anonym

Hi hi Killfröken - jag minns att alla jobbade på med allt möjligt och du och jag satt mitt i och bara funderade över läroprocesser. A-M

2009-04-13 @ 07:58:36
Postat av: LenaA

Jag hoppas att många politiker tittar på UR-s program, de skulle kunna lära sig en del om skolan där. Men det är väl för mkt att begära (hm?)



Jag är ju fortfarande student och jag så tacksam att jag hittade hit för något år sedan (el så). För du har varit en del av min utbildning, jag har tjatat om dig med varenda kurskamrat. Tack för all inspiration du sprider.

2009-04-13 @ 07:58:55
Postat av: Anonym

LenaA - tack! Är du i Stockholm tycker jag du ska göra ett studiebesök hos mig? Du är välkommen. Real life. A-M

2009-04-13 @ 08:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback