PERSPEKTIVET



Jag tror man ska vända och vrida på det mesta. Därför tar jag fotografier i vattenpölar. Då ser man oftast ner. Men man ser samtidigt upp. Jag gillar allt tänk som är utanför ramarna. För det förändrar det som är inom ramarna. Det kan vara viktigt att hålla på vissa ramar och gränser...men fantasin tillför alltid en annan dimension. Tänkande är det mest kreativa jag vet.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Lena

JAA- fasta ramar och fasta gränser - för mycket av vårt handlande -och att lära våra elever. MEN såå viktigt det du säger om att sedan måste vi passera dem ibland -och låta andra göra det också. Och t.o.m. lära ut det svåra vilka gränser som kan (och ibland ska) passeras. (Som det där med att gå ut i inneskor/tofflor om det är brandlarm/övning)Kreativitet och fantasi ryms inte innanför alla ramar o gränser....

2008-11-07 @ 22:22:35
Postat av: Yvonne

Visst är det väl spännande att ge sig in i nya på nya krokiga stigar utan att veta vart de leder!

Gång på gång, i allt jag gör återkommer jag till samma kloka ord: Man måste ifrågasätta sina förgivettaganden! Ja visst, det är så självklart och inspirerande att ifrågasätta och fundera över sina göranden och varanden i livet, vem vet vart det kan leda :-)

2008-11-08 @ 18:37:15
Postat av: IT-mamman

Hej igen (efter ett kort uppehåll på ett par dagar)!

Du, jag har en hälsning till dina elever på min blogg. Dina lyckligt lottade elever som har en lärare som du!

Postat av: Marie

Jag lekte och tänkte med ordet ekobrott som jag läste om i DN i fredags .... Är det när ett eko helt plötsligt slutar eka ... eller när vi förstör vår jord - ekologiskt brott .... eller vad är det...?

2008-11-09 @ 09:47:43
URL: http://opedagogen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback