PATTY SMITH - JAZZoBLUESfestivalen




Vilken konsert hon gav - Patty Smith. Vilken publik hon har - Patty Smith. Vilken magiskt trollbindande gestalt hon är - Patty Smith. Vilken älskad person hon tycks vara - Patty Smith. Vilken lovsång hon sjöng - Patty Smith. Så människor sjöng henne tillbaka - Patty Smith. Alla åldrar, gammal och ung, ung och gammal hade hon i sina händer. Magiskt. Magiskt. Magiskt.

http://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE

Anne-Marie
som funderade mycket över EST som skulle spelat denna kväll. Många många i publiken talade om Esbjörn Svensson. Gå in på länken här... bli medlem om ni vill
http://www.est-fans.com/

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Det VAR magiskt!

Detta måste vara vad alla sångpedagoger menar med att sjunga med känsla, inlevelse och verkligen leverera till publiken.



(Kul att ses Anne-Marie!)

2008-07-19 @ 09:11:15
Postat av: Annemarie

Gunilla! Kära krönikörkollega! Detsamma!

Anne-Marie

Postat av: Gunilla

Skrev inte min adress innan eftersom jag är osäker på hur bloggar fungerar (något av en amatör) men såg sedan att det är du som läser igenom innan något publiceras (om jag fattat det rätt). Här kommer min adress denna gång.

2008-07-19 @ 12:20:06
Postat av: Annemarie

Gunilla, jag träffade två som bar namnet Gunilla igår. Jag uppskattar att du synliggör vem du är inför mig. Därför publicerar jag nu ditt gensvar. Som du ser är det bara jag som får din adress, och därmed kan jag indentifiera vem du är, jag trodde först att du var en annan. Jag uppskattar vårt samtal igår - det var en magisk kväll på många sätt och vis. Allt gott till Dig och din familj. Med värme, Anne-Marie

2008-07-19 @ 12:23:25
URL: http://annemariekorling.blogg.se/
Postat av: gunilla

Hej igen!

Faktum var att din beteckning på mig som krönikörkollega bara förde gott med sig - det tog mig ytterligare ett steg närmare att en dag kanske ändå börja skriva på min fritid. Orden är också magiska!



Du lyste igår - förstår att du sjöng på vägen hem. Jag tycker det var jättekul att läsa att någon annan än jag sjunger högt på cykeln - barnen tycker det är oerhört "skämmigt".



Vi hörs nog igen

kram

Gunilla

2008-07-19 @ 12:31:09
Postat av: Annemarie

Gunilla - bloggskrivandet är en början att öppna skrivbordslådan - hör av dig så hjälper jag dig gärna. Jo, jag var så glad igår... Vi höres, A-M

2008-07-19 @ 12:44:35
URL: http://annemariekorling.blogg.se/
Postat av: Magnus Wallberg

Vilka fina bilder!

Fast å andra sidan så smög du ju fram en bra bit;)

Det var en skön konsert och bra kväll!



Ha det bra! Kika gärna in på min e.s.t. sida! Klicka på Fan Group och bli medlem!



Kramar Magnus!

P.s. Några nyheter om 'trombonisten'? D.s.

2008-07-19 @ 16:42:09
URL: http://www.est-fans.com
Postat av: Annemarie

Magnus,

Jag ska genast bli medlem. Trombonisten var glad och vänlig...jag fick en ros. Det räcker bra så. Jag är bara musikintresserad. A-M

2008-07-20 @ 00:34:40
URL: http://annemariekorling.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Anne-Marie!

Lyssna på Patti Smith, ciiCyxOJA" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=MciiCyxOJA. En Nirvana-låt som är bättre än originalet. Den heter Smells like Teen Spirit.

/Gunilla

2008-08-02 @ 23:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback