STÄLLA TILL MED

image2232

LÅT SE!
Vad ska jag nu ställa till med...

image2233

STÄLLA TILL MED ETT:
Absolut ställa till med något i denna bokhandel. Jag var så ställd inför faktum att här blandade man hej vilt.
Det kan bara en svensk säga. För i Sverige kan man inte blanda hej vilt på detta viset. Då köper man böcker på ett ställe. Vin köper man på ett annat ställe. Hur skulle det annars bli.

image2234

STÄLLA TILL MED TVÅ.
Jag måste ställa in mig hos kassörskan. Jag vill fotografera i matvarubutiken. Men det är bara uppställda varor och de kräver inte att bli fotograferade. De vill inte att det vardagliga synliggörs. Så jag måste på någon slags konstig italienska få kassörskan att säga... självklart... fotografera du. Men jag blev ställd så jag ställde in kameran i hyllan och smygfotograferade.

image2235

STÄLLA TILL MED TRE:
Jag försökte ställa allt till rätta i ett konstnärshem. Men då är det inte längre ett konstnärshem om man ställer saker och ting på sin plats. Så jag ställde tillbaka allt i sin oordning. Hälsade på trädockan. Jag är fruktansvärt artig, nästan till överdrift när det kommer till artighetsfraser.

image2236

STÄLLA TILL MED FYRA:
Mannen som springer framför mig i trappan ställde fram tallrikar och ordnade en underbar middag. Vi släktträffas för första gången. Jag har släkt i italien. Den släkten har rötter i Sverige. Jag är en sådan rot. Det är märkligt att slå följe några timmar och gemensamhetsprata trots att man aldrig tidigare träffats. Mötesspråket var engelska. Det är också att ställa allt på sin spets. Imorgon väntar fler släktsammankomster. Tänk... jag som tänkte besöka något museum och hälsa lite på påven. Det får bli en annan gång.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: hypergraphia

oh så fint. jag gillar porträttet på dig och trädockan...
pratar våra släktingar svenska?
kramar

Postat av: Anonym

Chiao... non, non, non... de talar engelska och italienska... och det är märkligt, märkligt att möta människor som har fotografier av dig, din familj i sina släktfotoalbum... hissnande faktiskt. A-M

2008-02-29 @ 09:12:44
Postat av: Mats Olsson

Hej vilket liv!

När du stökat till hela Rom kanske det passar att stöka till själva Sverige?

Jag gillar de där turistögonen som ser motiv överallt - nu ska jag gå och ställa till det nånstans...

2008-03-01 @ 16:23:29
URL: http://lumaol.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback