SMARTBOARD KOMMANDO

Jag har fått smartboard kommandon på min skoldator.
Det känns som en lovande början.
Nu krävs det bara en smartboard.

När jag för fram de här tankarna pekar jag inte på någon speciell skola utan mer i allmänna ordalag. Jag tror att det är en politisk sak om man ska rusta skolorna för framtiden eller om man ska hålla kvar oss på overheadnivån. Jag vet att Storbrittanien rustar upp och införlivar nytt. Kanske vi kan titta oss omkring och se hur andra länder funderar kring skolfrågorna och skolmöjligheterna!


Om jag har fått smartboardkommandon ... så lyfter jag ut ordet smart och ordet kommando... och Smartkommando... något för skolpolitiker att svara på?

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: studentmorsa

suckar Skolan ligger redan såååå långt efter hela tiden när det gäller tekniken. Har en skola fått en mängd datorer så har de inte fått det senaste Officepaketet osv. Tssss, vi har 1 (!!!) projektor på hela skolan, som är inlåst, ingen vet riktigt hur vi ska göra för att låna den i undervisningen. Jag skulle behöva ha den hängande i taket så att jag kan använda den flera gånger om dagen. Inte låna den varannan månad eftersom alla lärare ska slåss om den . . . hur tänker kommunerna när de fördelar sina pengar. Jag är lite orolig ibland.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback