PORTRÄTTövningar





Det är inte skärpan. Det är något annat. Det är mycket svårt att ta porträtt. Jag gör mitt bästa för att utveckla konsten. Idag promenerade jag runt på Stockholms gator och tänkte att jag skulle göra en fotografirunda varje gång jag gick omkring. Jag skulle välja ansikten att fotografera, och fråga om jag får lov att göra det. Så nästa promenad tänker jag fråga, hålla ett tema... och då får jag öva mig. Här är ett porträtt. I förra blogginlägget var det min bror. Det blev bra säger de som känner honom. Jag tänker inte ge mig. Jag vill lära mig. Då måste jag öva.

Ja, jag fortsätter väl så här. Det är mycket roligt. Men man måste öva, och det mycket. Det krävs också mod. Mod att pröva.

Anne-Marie


Kommentarer
Postat av: studentmorsa

Tja, nu när jag äntligen är "riktig" bildlärare ska jag säga att du är otrolig modig som vågar fråga främmande ansikten om lov. Laddar själv fortfarande för att våga fråga. :-)

Postat av: Annemarie

Du, fråga, det är det som är svårast, men när det väl är gjort, så är det absolut svårast att ta sig tid att fumla med kameran och våga ta plats och tid i anspråk. Men jag tycker det är roligt. Jag vill lära mig att se. Allt gott studentmorsa. Anne-Marie

2008-08-16 @ 23:13:30
URL: http://annemariekorling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback