TVÅ GRABBAR... lunch igår

image1314
Igår åt jag lunch här... Jag kom i samspråk med ägarna... under det att jag åt Slottsstek... som kunde varit hämtad från min barndoms söndagsmiddagar... och talade textning, skyltning...uppförande...restauranghyffs... Jag tog ett litet kort ... för anslaget ... handlaget... matlaget... var gott.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Kersti

Vad det låter trevligt. Jag är ständigt på jakt efter trrevliga ställen att äta lunch på. Var tredje fjärde vecka ungefär har min man och jag "träff" oftast på en fredag. Då är vi lediga en dag tillsammans. Då gör vi annat än att handla, städa och tvätta. Som att promenera, stadsvandra eller gå på någon utställning. Dagen innehåller också en lunch som ska vara god och vällagad, gärna med ett glas vin men det är inget måste. Det var vårt sätt att inte tappa bort varandra under de där hektiska åren när vi annars bara samtalade om vem som skulle hämta och lämna på dagis/fritis. Nu hämtar vi inte längre men det är trevligt att dagen i alla fall.

Postat av: Ulla-Karin

Tänk vad god mat och en fin miljö kan göra en lycklig :-)! Om du kommer till Piteå något mer får du inte missa Bryggargatan - maten där är helt underbar och då menar jag underbar - har ätit mig igenom en mängd gourmetresturanger runt om i olika länder och den restaurangen håller toppklass. (Och hur vet jag att du redan varit i Piteå? Ja jag har handlett Erica i Tragetonsmetod att skriva sig till läsning med hjälp av datorn och hon har berättat att ni har träffats hemma hos Bettan som för övrigt är min gamla lekisfröken och som jag bor ett litet stenkast ifrån....! Sedan har min yngsta dotter varit tillsammans med Annas son som jag också tror var med på er träff hos Bettan - världen är allt bra liten...)

2007-09-05 @ 13:08:38
URL: http://livetlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback