LOGGA - BEREDD ATT HJÄLPA DIG

image1613

Detta är en tanke.
Kanske vi vuxna ska visa att när en ung människa behöver hjälp - vem och var - spelar ingen roll. Vi kunde bära någon slags logga- märke - eller symbol som visar att vi är beredda. Då kunde man se... att vi är många exempelvis på en tunnelbana... som kan stå upp och vara vuxna situationen. Jag är trött på att unga människor far illa... och att det sker... Jag ritade denna logga idag... då jag hörde om 16 åringens död. Vi kan inte stillasittande bara gråta... vi måste göra. Och vi måste visa alla att vi är beredda på att göra. Jag har sett så många unga som inte vet att de har hjälp runtomkring sig... och genom en symbol kan vi visa att vi finns. Det är omänskligt att en ung människa kan sparkas till döds mitt i Stockholm.

Kan någon hjälpa mig med loggan... åtminstone sprida idén.
Tänker jag... full av vanmakt och sorg.

Anne-Marie


Har sänt iväg en förfrågan till BRIS och RÄDDA BARNEN om att göra en bärarknapp... kanske jag kan få någon att hjälpa mig färdigställa loggan så den kan tryckas... Jag skänker bort den till en organisation - blir det pengar ska dessa gå till främjande av ickevåld bland unga människor.

Kommentarer
Postat av: Emma Journalen

Det tycker jag låter som en MYCKET bra idé. Jag skulle med stolthet bära den knappen, och jag skulle utan tvekan hjälpa om jag såg nån i nöd, eller om nån hel enkelt bad mig om hjälp. Jag hoppas att BRIS eller Rädda Barnen nappar. Helst båda två ju. Länkar till det här inlägget om det är okej.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback