DEN FARLIGA BOKLÄSNINGEN

image183
image184


Det är alltid något som är farligt i barns värld. En gång i tiden ansågs det farligt att läsa. Här har läraren och uppfostraren givit stöd åt föräldrar hur de ska betrakta barns läsning - dessa tygellösa skrifter som leder tillröveri eller öfverspändhet beroende på kön - flicka -pojke. Dessa råd finns att hämta från 1895 bok om praktiska råd om UPPFOSTRAN I HEMMET av G.C Witt. 

Ja, så kan det vara! En gång i tiden - men kanske inte främmande i vår tid!
Men scrolla tillbaka till titeln på boken - titta på lärarens auktoriet - som
gammal lärare och uppfostrare....

Hmm!
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Anders

Hej! Skulle ni snälla människor som läser detta kunna göra mig en tjänst och svara på 5 korta frågor på min blogg?? Jag vore evigt tacksam!

Postat av: IT-mamman

Anne-Marie, jag var här inne i morse och när jag besöker dig nu på kvällen, så har du skrivit MASSOR av inlägg. Alla genomtänkta och ärliga. Jag blir så imponerad av dig! Vet att du föreläser och känner att du måste vara en sån där föreläsare som verkligen har mycket att ge. Jag har varit på några föreläsningar genom åren, där jag hört samma föreläsare med något års mellanrum. Han sa exakt samma saker som året innan och i ungefär samma ordföljd. Då blev jag besviken. Men med dig tror jag att det är så att du ständigt hittar nya intryck och utvecklar vad du har att säga. Jag vet inte, det bara känns så. Hoppas innerligt att min kommun får för sig att anlita dig som föreläsare nån gång. Ska pusha för det om jag får tillfälle.

2007-05-10 @ 21:40:07
URL: http://itmamman.wordpress.com/
Postat av: Crazypill

haha farligt att läsa... hm...

2007-05-10 @ 23:14:59
URL: http://crazypill.blogg.se
Postat av: Anne-Marie

Varmt tack.
Varmt varmt tack till min nätkollega IT-mamman. Dina ord kommer så lägligt och är behövliga. Sänder dig all omtanke via bloggen.
Anne-Marie

2007-05-11 @ 00:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback