MIN BRORs GITARRER

image728

Min bror, den andre, är konstnär och musiker. Han spelar blues. Jag lyssnar alltid på min bror. Det har jag gjort sedan jag var liten. I själva verket har jag lyssnat på min bror i hela mitt liv. Han fanns nämligen före mig. Så jag kunde inte göra något åt det. Jag hörde honom plinka på pianot.  Jag hörde honom lära sig spela Blinka lilla Stjärna där. Men allt under tiden jag växte upp så växte min brors kunskaper sig musikaliskt starkare. Jag har därför lyssnat lite mer noggrant på honom under många år. Under alla år jag växte upp så var och är min bror äldre. Jag kommer inte ikapp. När han målar, ritar och ställer ut sina saker så köper jag ett och annat. Kanske just för att han är min bror. Och för att han är min storebror. Detta, gitarrerna, är ett och ett annat jag köpt av honom. Så är det. Min brors gitarrer, min brors bilder - det är musik för mig.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Tjabo The Man!

Jag kunde blivit konstnär sa en skolkurrator från tiden innan jag hoppade av skolan då han träffade på mig häromåret. Jag var visst väldigt duktig på att rita på den tiden men jag la av med allt sånt då jag började hos min far och Tore. Lär def att jobba pöjk och sluta upp med det där klottrandet, sa han bryskt då jag visade han mina teckningar

Postat av: Jesús J Granero

Hej Anne Marie!
Fin tavla i Picasso´s anda. Och det är verkligen fint att ha en storebror som alltid är större än en själv!. Jag har en ocksâ men det är jag som spelar litte grand gitarren. José heter min store bror.
Hjärtliga hälsningar, Jesús frân Madrid

2007-07-04 @ 22:46:11
Postat av: Anne-Marie Körling

Väldigt synd. A-M

2007-07-04 @ 22:47:01
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback