JORDENS HJÄRTA

image856

När jag flyger över
tänker jag - det är inte möjligt att vi kan förstöra det här. Hur är det möjligt. Allt det gröna här? Ska det inte få bestå? Här ser det bra ut? SER? Men det vet vi inget om. Om det är bra vill säga. Jag tittar annorlunda nu på det jag flyger över. Är ganska uppmärksam. Tycker att jag ska vara det. Då...då ser jag hur jorden hälsar uppåt...ett hjärta i landskapet. Världens vackraste hjärta.


image857

När jag flyger över. Jag ser människans skapande. Hur vi har ordnat jorden på vår jord. Jag undrar när vi är nöjda med det vi gjort? När vi ska besinna oss och tänka - så här långt - men inte mer - och att detta lapptäcke ska räcka runt jordklotet? Runt omkring för många, många. På detta enda klot.

image855

När jag flyger över flyger jag in i luftskikt. Som bump, bump, bump-iga vägar när luften förändras. Så planar vägen ut och luften under planet stabiliseras. Då är man i ett annat skikt. Det är vackert. Detta blåa...detta vita. Något återspeglar det.... is och blått vatten.... en annan plats. Bevara oss. Bevara jorden.


Kommentarer
Postat av: jos

Glad att se att du kommit hem ok. Hel och hållen. Jag äter en keso macka och lyssnar på toots and the maytals. Vackert kvälls solsken i edinburgh. puss

2007-07-15 @ 22:54:27
Postat av: Anonym

Hmmm...jag kom hem ordentligt. Flög med ett litet litet barn intill, ett och halvt år - hon kröp upp i mitt knä, satte sig tillrätta och läste en bok där. Jag kände mig hedrad. Ett barns förtroende är stort. Jag satt väldigt stilla. Följde med i boken och tänkte att framtiden är god för denna lilla. Ska vara god och hoppfull för denna lilla flicka. Jag tänkte på jorden och vad vi gör med den...och alla bokstäver som skapar mening i den.
Tack dotter - puss - Anne-Marie/Mamma

2007-07-15 @ 23:06:11
Postat av: Jesús J. Granero

Anne-Marie
Dina foto och tankar...
Den bästa bön som en har aldrig nâgonsin sett o läst. Den är modern Jord värd.
Och fin och älskvärd inlägg och gensvar. Vackert! Tack
Ha en vacker dag,
Jesús

2007-07-16 @ 10:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback