BLOMBUD

Telefonen ringer - det är blombud -  blommorna börjar blomma, dofta, innan jag ser dem.
Så är det med blombud...



Tack!
På blomsterspråk.
Anne-Marie


Kommentarer
Postat av: erica

Visst är det nåt visst med blombud.
En av mina gamla elever, som jag fortfarande hjälper med läxor och annat, brukar ibland uppvakta mig med en blomma. Jag blir lika överraskad och väldigt glad varje gång.

Krya på dig Anne-Marie
Här är en liten cyberblomma ¤

Postat av: Anne-Marie

Hej Erica, min trogna. Tack för blomman via nätet. Titta på bilden av min mamma, hon läser ett brev. Jag var bara tvungen att visa upp den - visst ser hon vackert förälskad ut - jag skulle vilja vända på brevet och läsa det - fantisera vad som är skrivet - skriva ett själv - så kan man tänka när man tittar på ett fotografi. Det finns hemliga meddelanden i dem som man kan skapa historia kring.
Blomster tillbaka.
Anne-Marie

2007-04-27 @ 19:51:05
Postat av: erica

Var det din mamma!
... hon ser ut som en filmstjärna. Det är inte ofta man ser ögonblicksbilder från förr. Oftast är det bilder av människor, uppradade, med påtvingade leenden och skavande finkläder.

Tack för att du delade det med mig, nu ser jag så mycket mer i bilden.

2007-04-27 @ 20:49:47
URL: http://www.klassiskt.bloggspot.com
Postat av: Anne-Marie

Visst kan man tänka sig vad som står i brevet. Jo, det är min mamma, ljuset är så vackert i det rum hon sitter, och jag tror att det står något mycket vackert i det där brevet...
Anne-Marie

2007-04-27 @ 21:32:40
Postat av: Anne-Marie

Fotografiet med barnen med hattar är också gamla släktingar... jag gillar fotografier som visar någon slags aktivitet...och du har rätt - det finns inte så många från förr som gör det.
A-M

2007-04-27 @ 21:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback