Föreläsningar: Värmdö kommun idagDet var härligt att höra alla skratt och alla allvarssamtal kring hur lärare undervisar, tänker och utvecklar. Ni som lyssnade idag - varmt välkomna att tycka, tänka, fråga eller dialogskapa här!

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för många tankeväckande ord Anne-Marie! Jag ska ta vara på det du pratar om - inte minst högläsningen!

2009-09-28 @ 20:00:58
Postat av: Marianne

Hej Anne-Marie!När jag hörde att det skulle vara en föreläsning av dig tänkte jag: "Undrar vad hon har att komma med? Jag har varit med länge och hört väldigt, väldigt många föreläsningar. Är det värd tiden att sitta och lyssna på henne?"

Sen googlade jag på ditt namn (visst är det bra med dagens teknik!!)och hamnade på din blogg. Den tilltalade mig, du lät spännande, annorlunda.

Jag blev nyfiken och åkte till Gustavsberg. Och där stod du med din entusiasm och bjöd både på dig själv och på dina idéer. Det var ingen bortkastad eftermiddag, tvärtom. Jag åkte hem med ett leende på läpparna och en massa bra uppslag. Tack för en jättehärlig föreläsning!!

Nu är det så att jag arbetar med autistiska barn, som kräver lite mer än vanligt. Det ska bli en spännande resa att testa en del av ditt tänk på dem.Hälsningar

Marianne

2009-09-28 @ 20:45:00
Postat av: Anonym

VERSALERNA HÄR ÄR MER ETT UTTRYCK! TACK. DET VÄRMER:

A-M

2009-09-29 @ 17:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback