Kära bloggläsare och kommentatörerEn liten skiss och tanke.

Jag är, måste skriva det, glad över mina läsare och alla de kommenatarer och gensvar jag får här. Hur visar man en sådan tacksamhet? Om jag skriver att era ord gör mig glad och skrivarberedd, förstår ni mig då? Och trots att vi inte träffas lär jag känna er via ord här. Och det är märkligt stort. Jag är ständigt lärande. Och betraktar livet som tillförande.
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Kersti

Jag tror att jag förstår även om man till fullo aldrig kan förstå en annan människa. Du visar din tacksamhet genom att du fortsätter att skriva i bloggen. Genom att du ständigt med dina inlägg ger oss nya infallsvinklar att fundera vidare på som i sin tur genererar nya tankar till dig osv osv. Just nu är jag upptagen med tankar om lärandet, du hjälper mig att tänka, det är stort.

Postat av: Jesús

Vackra ord och härlig teckning. Du strâlar aktivitet och glädje. Jag tackar för det.Allt gott!

2009-10-05 @ 22:20:20
Postat av: Plura

Visst är orden tillförande....Trodde aldrig att jag skulle få så mycken kunskap på så kort tid. Det jag lärt mig på tre månader skulle tagit mig minst tre år på traditionellt sätt....Kreativt utbyte och brytning av tankar har fått ett nytt forum i bloggens värld....Länge leve tankens utbyte oavsätt medium.....

2009-10-05 @ 23:23:48
Postat av: Anonym

Minns - också ni är tilförande. A-M

2009-10-06 @ 06:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback