GENOMGÅNG

Jag är noga med genomgångarna. Jag gör det eleverna ska göra. Så kan de sedan ha en modell för hur att göra. Nu har jag nya elever så de lär sig detta, men det tar ett tag. Jag har fyror. De är både stora och små. Men arbetet är i full gång. Jag har redan haft individuell undervisning, vägledd undervisning och helklassundervisning. Men mitt under en genomgång avbryter en elev - med en ivrig hand i luften - jag frågar... - kan det vänta ett tag? Men det kan det inte. Nej, ruskar eleven på huvudet. Då får eleven säga sitt:

 - I love you! Det vara bara det.

Bara det? Det fick det att snurra runt ett varv i mitt huvud. Tänk vilka generösa ungar. Så återgick vi till genomgången. Jag var en aning berörd. Så där som man blir när någon betydelsefull liten varelse säger något så fint.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: A

Gud så fint! Jag blev alldeles rörd jag med. Jag hoppas att jag också får ha det så där ibland när jag är färdig med skolan.

Postat av: Maria

Det var en underbar liten stor historia!

2008-09-03 @ 20:20:52
Postat av: MArie

Visst är det härligt med våra elevers kommentarer. Jag och min kollega fick ett sådant vackert kort av en av våra nya fyror. Hon hade gjort kortet själv. Det stod: "Looking for ward to have you as teachers". Tittar ofta på kortet och ..... ler.....

2008-09-03 @ 21:19:56
URL: http://eiramsweden.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback