JULHÄLSNING FRÅN KÖRLING

image1971

Ni har varit fantastiska som kommit hit och läst. Jag bugar, tackar, skrattar och önskar er det vackraste av julen. Nu firas ju julen av flera anledningar. Jesus, herdarna, stjärnan... i Lukasevangeliet står dessa tänkvärda ord: ÄT, DRICK OCH VAR GLAD. Med nästan ofattbart vänliga hälsningar till er alla.

Anne-Marie Körling




Kommentarer
Postat av: Kersti

Till dig också. Du som kommit att bli en mycket kär vän. Hoppas på fler möten i riktiga livet det år som kommer. Men tills dess ha det riktigt gott med dina kära. Stor kram och en riktigt God Jul!

Postat av: Elisabeth

God Jul med varmaste tankar från hela familjen. Det är så underbart att få kika in på din blogg. Få klokord och livsord. Alltid lika nyfiken. Tack fina Ann-Marie.
Tusen kramar/Elisabeth

2007-12-24 @ 08:43:18
URL: http://www.lussiana.blogg.se
Postat av: Mie

GOG JUL TILL DEJ OCH DE DINA!
Tomten, den riktiga,har tassat runt
stugknuten.Tillsammans med tomtegröten som jag ställde ut på bron, skickade jag ett meddelande där jag skrivit att nå'n av hans Nissar ska komma till dej och de dina."För har man fantasi kan hela jorden bli,en sagornas drömplanet..."!Tomten har sitt budskap.Bibeln har sitt.Vi låter väl båda finnas i våra hjärtan.Hoppas att friden får infinna sej i din närhet.Njut av värme och doft från stearinljus,kaneldoft från grötfatet,glöggdoft,hyacintdoft,underbar musik och det skrivna orden!
Omtänksamma kramar från Mie!

2007-12-24 @ 08:48:58
Postat av: Madonnan

Önskar dig en riktigt God Jul tillsammans med de dina, en jul full av kärlek och omtanke, mat och mys.

Julekram:)

2007-12-24 @ 08:52:20
Postat av: Jesús J.

Tack för alla dina fina inlägg.
Glad och God Jul till dig och de dina!
Jesús

2007-12-24 @ 10:42:00
Postat av: Bloggblad

Nu har jag scrollat och läst. Du är verkligen en flitig bloggare - tyvärr skulle jag inte få ett dugg annat gjort om jag höll mig uppdaterad hela tiden, men det är alltid lika roligt att titta in här!
God fortsättning!

2007-12-26 @ 19:25:58
URL: http://bloggblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback