JOS o JIM

image1947

Då är de här - Jos och Jim. - min dotter och Jim. Jag får rapporter om den skottska skolpolitiken där man nu överväger att låta treåringar få läsundervisning då litteracyn sjunker hos den brittiska befolkningen. Jim ger mig en utförlig redogörelse för hur läget är inom den brittiska skolpolitiken... samma vindar där som här. Jim kommer också lägga fingrarna på min dator... vilket den behöver... som läkande lekande gör han den hel... magiskt. Nu ska vi husera ihop under några veckor.

Jag frågar också om min rumskamrat - husmusen Ben - och får mig en livlig redogörelse för hur Ben nu klättrar upp på möbler, seglar på tefat i fyllda diskbaljor, mumsar i sig rester helt oblygt vid skärbrädan. och hur värdparet har tröttnat på att han musen Ben hängande över axeln när de skriver och tänker. Han har börjat ta sig friheter... lilla husmusen Ben. Jag har bestämt mig för att aldrig sätta min fot där i Edinburgh förrän han har valt en annan adress...

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Kersti

Åh så härligt att de är här. Jos och Jim. Tror du hon skriver något under helgen eller är det tyst på Hypergraphia ett tag nu. Hon skriver så bra, hälsa henne det. Ser fram emot nästa inlägg.
Jag har faktiskt funderat lite över Ben. Vart han tog vägen. Jag tycker det är lite kul att han är kvar men förstår också att det är lättare att tycka det på distans så att säga än när man väl är där och ska dela bostad med honom. Möss kan vara väldigt irriterande.

Postat av: Anonym

Hej Kersti, vi har läst och tänker på dig också, Du gör oss båda två glada... tänk så lite...

2007-12-19 @ 18:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback