BOKRELEASE HOS REKTORSAKADEMIEN

En blixtvisit hos Fredrik Svensson och Rektorsakademien igår. Flämtande rusade jag upp och ned i trappor för att hitta releasepartyt för boken Bryt Mönstret. Jag behöver en GPS till mina promenader. Hittar alltid ungefär men i närheten av målet är jag vilsen. Själva festen sprang jag förbi två gånger... ryckte i en och annan dörr. Men allt man gör fel skapar något annat. Trapphuset som också delades av Berghs innovatörer var dekorerad med laxar. Det var en laxtrappa... för lekande laxar. Det gillade jag. Hade jag gått direkt på målet hade jag missat denna lekfullhet.

Bokreleasen så... roligt, trevligt, spänannde... och nytt. Jag gillar framtiden då jag möter den. Visionerna som är greppbara och möjliga och annorlunda. Lite nyfiket frågade jag Fredrik... finns det andra bloggande lärare här... och så fick jag möta Magistern och Sara... i verkliga livet. Det gillade jag.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Magistern

Väldigt trevligt att träffas, trots att det bara var ett kort ögonblick.

Postat av: Sara

Håller med Magistern: det var väldigt trevligt att träffas! Hoppas det blir fler och längre gånger.

2007-12-15 @ 12:09:35
URL: http://sarasbetraktelser.blogspot.com
Postat av: Anonym

Verkligheten överträffar fantasin. Detsamma till er båda. Jag blev bara så full i skratt efteråt. Sånt där skönt skratt som man kan leva länge på. Gott. Allt väl till er båda...Anne-Marie

2007-12-15 @ 12:18:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback