MORDEN I MIDSOMER

image1271
Brittisk skyltdocka...skottsk skyltdocka...en skyltdocka i Edinburgh!


När jag bodde på ett ställe, min dotter på ett annat... brukade vi sms:a ---- vem vi trodde var mördaren - till varandra. Det gjorde saken mer spännande... jag hade alltid fel.. min dotter alltid rätt.... hon kom snabbare på vem som kunde... och snart så listade jag också ut hur det såg ut... senare sms:ade jag med en av redaktörerna på Bonniers... det var roligt... mer som ... vi ser på tv...du och jag fast på olika platser... men en slags gemenskap ändå... Nu är det slut med Morden i Midsomer för denna sommar... kommer längta till nästa. Det är mer en ritual att se dessa program... ingå i gemenskapen med alla de andra som förälskat sig i de brittiska serierna. Jag lyssnar också väldigt noga på uttal och engelska uttryck.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Maria-Jag blommar

Mycket klokt att läsa och fundera över hos dig!!
Och jag som är "tygig" ser också det vackra tyget med gröna prickar bakom skyltdockan!

Postat av: Ulrika

Hej!
Jag tycker också att Morden i Midsomer hör sommaren till. Det jag funderar mest över är hur länge till det finns levande personer kvar i Midsomer, det dör ju orimligt många i varje program.
För att helt byta ämne så genomförde jag min första lektion med storboken och jag har aldrig haft så intresserad och engelsktalande klass. TACK !
MVH
Ulrika

2007-09-01 @ 09:51:19
Postat av: biggan

kikar in lite, du har en trevlig blogg kram biggan

2009-08-23 @ 08:22:45
URL: http://www.metrobloggen.se/biggansblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback