hungrig läsare fast i KOKBOK

De flesta läser kokböcker som skönlitteratur ... innan de somnar. Sverige säljer kokböcker som aldrig förr. Tänk att läsa om mat....när man i genomsnitt lagar mat 14 minuter om dygnet... enligt undersökningar. Men flödet i matbloggarna är stort och ... engagerat. Upp till 1000 besökare i veckan. Roligt tycker jag. Ser att det är många unga människor som bloggar om mat.

image1260

Jättekul att se på kvällens tv-program...Niklas kök.... 30 augusti 2007 TV1.
Jag har inte lagat mat ikväll... har lunginflamation... orkar inte....ligger och försöker lukta till mig matoset från Tv-spisen. Det luktar dessvärre ingenting. När man läser en kokbok kan man ibland känna doften av mat... vilken enorm fantasi och förmåga att levandegöra vi människor äger...

tänk bara vad som händer när man smakar på ordet....CITRON...?

Anne-Marie

Själv läser jag just nu... Linda Olsson: NU VILL JAG SJUNGA DIG MILDA SÅNGER, Bonnier Pocket 2007

Kommentarer
Postat av: Petter

Hej du! :) Det är jag som gjort de superfina illustrationerna till badrumsinlägget, roligt att du tycker om dom :) Less is more :)

Postat av: elisabeth

Oj då lunginflammation
Stort krya på dig
många hälsningar

2007-08-30 @ 22:34:05
URL: http://www.lussiana.blogg.se
Postat av: Kersti

Lunginflammation, stackare.
Citron mmm, det finns en bok som heter det av Lotte Möller. Om citronen i Europas historia, konst, läkekonst, trädgårdar, formgivning och matlagning samt 40 citronrecept. De du, fast du kanske redan har läst den.
Jag har läst Linda Olsson. Tyckte om den. Just nu läser jag Medan Svensson åt plankstek av Per Svensson. En reseberättelse från graffitins hemliga värld. Kersti

2007-08-30 @ 22:57:57
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Jesús J. Granero

Hej Anne-Marie,
Sköt om Dig.
Igâr var det siesta och ditt väg till förnyelse och kreativitet. Det var mycket givandet. Nâgon gâng undrade man om A-M Körling drömde mycket och man tänkte dâ pâ drömens ledande sida.
Idag är det citrons doften. Kanske kan hjälpa dig detta!. Enligt min egen erfarenhet om man blandar en halv citrons (el en hel) saft med lika mycket vatten och (azucar) socker, tillräckligt med azucar för att kunna dricka lângsamt och smaksamt det hela pâ det sättet att det inte svider i halsen -bara nägra droppar i taget- jag tycker att det lindrar altid mina luftvägar och halsen.
Det fins ocksâ lindrande sortens te och hommeopatiska medel som kan hjälpa till för att inte använda mycket antibiotika. Och vitlök, även om det kan värka äckligt, tom blandad i smâ bitar med ren citronsaft i en tesked förr att undvika dâlig andräkt (helst ingen magsâr krävs). Det fins ocksâ marinerade som är milda och utmärkta enligt dem som inte har för starka fördomar och vâgar.
Din bild pâ citron är mycket läkande.
Krya pâ Dig. Allt gott, Jesús

2007-08-30 @ 23:07:10
Postat av: V

God morgon Anne-Marie!
Men o j
är Du så sjuk; lunginflammation... Hoppas du har någon som tar hand om Dig. Jag fick lunginflam. för tre år sedan i samband med att jag sa upp mig från jobbet. Appropå samband, menar jag.
Mina allra bästa kramar
Vicktoria

2007-08-31 @ 06:09:38
URL: http://www.vick2ria.blogg.se
Postat av: anne-marie körling

Oj - vilken omtänksamhet - Det gör mig frisk...
______________________
Hej Petter - det var länge sedan du var här... jag följer din blogg... som jag tycker mycket om... och jag gillar verkligen dina illustrationer...
___________________
Hej Jesus - Det var också länge sedan du var här... roligt att du är tillbaka - jag skrattar gott åt alla recept... och kommer säkert pröva något...
______________________________
Vicktoria - tanken har slagit mig också... - kanske det hör ihop också för mig.
____________________________________________
Kersti- du ser ... planksteksläsande...
____________________________________________
Elisabeth - plåstertankarna...hur bra som helst.
____________________________________________
Ni alla - omtanken omsluter! Det är vackert.
Anne-Marie

2007-08-31 @ 06:27:34
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se
Postat av: Jesús J. Granero

Just det!
Skratta och mâ bra.
Ha en vacker och kryande dag!
Jesús

2007-08-31 @ 08:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback