MITT AVTRYCK IDAG



Jag kunde inte låta bli. Jag vill inte bli riktigt vuxen. Isen låg så orörd. Snön så pudervit. Och vattnets isskydd så svart, så svart. Jag lägger mig över det avgrundsdjupa vattnet, det tunna islocket bär mig. Jag gör en ängel.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Annelie

Jag gjorde också en i går. Har längtat så efter att få göra en ängel i snön. Nu har vi haft gott om snö ett tag, fast först igår fattade jag det verkligen fanns möjlighet. Det måste ha varit hur länge sen som helst. But I liked it. A lot. Såg mig omkring (det var så många som tittade konstigt dagen dessförinnan, när jag åkte runt, runt på fotbollsplanen med mina längdskidor), lade mig ner, flaxade med vingarna och andades. Reste mig, stannade och tittade på den några sekunder innan jag gick in igen. Lycka.

Postat av: Anonym

Hej Anneli,

Samma sak här. Ville bara göra en ängel. Man ska inte bry sig om vad andra tänker. Du har rätt att göra avtryck. Änglalika sådana. Anne-Marie

2009-02-21 @ 18:25:09
Postat av: Eva-Marie

Alldeles alldeles underbart! Jag önskar att mnan aldrig bli för gammal för sånt! (möjligen lite orörlig med åren). Ha en underbar helg i snön! KRAM

2009-02-21 @ 19:20:36
URL: http://www.metrobloggen.se/evam
Postat av: IT-mamman

Så fin!

Jag fick åka pulka idag och bygga snögrotta. Härligt. Mina barn (de som är friska just nu) följde med när de insåg att jag tänkte gå ut och åka vare sig de ville följa med eller inte. De ville inte att mamma skulle åka ensam i backen med alla barn. Tyckte det skulle se tokigt ut. Tycker inte jag. Men jag är glad att de följde med. :)

2009-02-22 @ 15:52:19
URL: http://www.itmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback