SPINDLAR ... TJA

Då var det dags igen tyckte Bosse på SkansenAkvariet. Anne-Marie ska bli kvitt sin spindelrädsla. Det är väldigt lätt att bli av med den där spindelrädslan om man får ta det i sin egen takt. Så är det nog med allt man ska lära sig. Man måste få ta det i sin egen takt. Annars blir det otakt. 




Ja...så var det klart med det... nästa gång så har jag ingen spindelrädsla alls. Då tror jag att jag ska pussa spindeln, och vips kanske det blir en spindelman... för någon groda tänker jag då rakt inte hålla i.... (fnitter och skratt).

Sen är det det där med ormar...




Någon måtta får det väl ändå vara. Som tur är är jag vän med själva djurskötaren på Skansen. Annars tror jag det hade gått väldigt illa. Jag var stel som en pinne. Och ganska svettig. Och ganska hjärtdunkande.... det är inte mina favoritdjur något av dem. Mina ungar hade en orm. Den försvann en gång när de hade glömt att stänga terrariumet. En dag senare stoppade jag en fot i min sko... och där ...

End of story... Anne-Marie


Kommentarer
Postat av: Maria

Modiga du! Ormen Omar minns jag med skräckblandad förtjusning. Risken är annars om du pussar denna jättespindeln att Hulken hoppar fram. Grönt är skönt, som sagt var.

Postat av: Kersti

På sista bilden ser det ut som om du tittat ormen Kaa lite för djupt i ögonen:). Det är modigt av att utmana dina rädslor, Jag skulle inte vilja ha en orm runt halsen men en spindel i handen kan vara ok kanske.

2008-09-05 @ 21:21:21
URL: http:/http://plommenad.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej ni, låt oss vara modiga ihop... man kan träna sig i mod. Det har jag övat mig i hela mitt liv. Och faktiskt... det är bara man själv som vet när mod behövs, det är bara man själv som vet när man gjort stordåd, det är bara man själv som vet när man vill... så tänker jag. Spindlar och ormar... ja, det är inte så farligt för en del, för andra rena skräcken, för mig... tja... det är just vad det är... ormar och spindlar. Inget att orda så mycket om. Allt jag skriver om handlar egentligen om hur vi tar oss vidare... nästan allt handlar om det. Ibland, ganska ofta, står jag modell med mitt tänk och mitt görande. Tack för att ni är så vackra kommentatorer... A-M

2008-09-06 @ 06:57:00
Postat av: Enver López Ávila

en orm är en orm är en orm.

Dessutom, alla dessa vackra färger, bygger upp en levande, djurisk regnbåge. Kan man motstå frestelsen? ;-)

2008-09-06 @ 08:41:12
URL: http://www.myspace.com/elephanttea
Postat av: Fia

Det kanske inte bara blir otakt, utan även otäckt! :)

2008-09-06 @ 13:46:15
URL: http://neverkeso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback