NU SÅ!

Manuset är klart. Bilderna också. Har ritat, fixat och snyggat till det som en dag kommer att bli en bok. Nu tar jag luntan och går en eriksgata i mitt eget rike. Lämnar allt till min gode redaktör. Vad jag skrivit om? Det förtäljer inte historien. Men så snart jag får omslag och klartecken så synliggör jag alltsammans på min blogg.

Jag tycker inte om varförfrågor, och ställer dem sällan till mina elever. I all hast gjorde jag det i fredags. Jag hade en elev som var så försjunken i sitt skrivande. Så inne i sitt skapande. Jag kände igen mig. Så jag frågade helt enkelt:



Jag delar hans behov.


Anne-Marie,

som lånar inspiration av min nya klass, här en elev i min lilla fyra.
Jag värms av svaret och önskar att denna elev får fortsätta att släppa ut... så ska det växelspela mellan att ständigt sitta och ta in.

Kommentarer
Postat av: A

Grattis! Både till färdig bok och underbara elever.

Postat av: Marie

oj, kommentaren försvann vissst igår. HÄr kommer den igen: Ser att han stavar "släppa" som "släpa". Det får en helt annan innebörd för mig. Jag ser det som om han har så mycket fantasi inom sig att han får släpa och dra fram allt som finns där inne, det är precis fullsmockat!!! Hoppas att hans kompisar kommer i släptåg, de är säkert lika överfyllda med fantasi - släpa på!!!

2008-09-15 @ 10:49:51
URL: http://opedagogen.blogspot.com/
Postat av: IT-mamman

Snart, så!

2008-09-15 @ 21:26:30
URL: http://www.itmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback