GÄSTSKRIVARE - ELEVEN år 4




Anne-Marie har läst flera högläsnings böcker för oss. böckerna har mest  handlat om vänner;bus och kärlek. böckerna som hon har läst heter:min vän persys magiska gymnastikskor,trollets hjärta,stackars mig och guldhjärtat. men vi har börjat på en bok som heter Eddie och Maxon jaxon. vi har läst en bok som Anne-Marie har gjort.den boken heter: Den döda lilla musen
vi har läst engelska böcker som heter: Big bad barney bear,What does greddy cat like och I´m the king of the mountain. Välldigt många elever tycker att det är JÄTTE KUL när Anne-Marie läser för oss. Anne-Marie har innlevelse när hon läser högt. från den pipiga rösten i boken till den mörka rösten i boken.
 
och  vi håller välldigt mycket på med matte. nästan alla blir besvikna när vi ska plocka unndan. många vill fortsätta med matten. och det är roligare nu för vi har  inte kvar matteboken Flex. vi har en annan som heter: matte derekt borgen 4a. men vi får inte skriva i boken. vi får en liten annan bok på sidan om. i den ska vi skriva svaren.
men det är mycket roligare med en ny mattebok.

sen har vi välldigt mycket tyst läsning. och det är många som önskar att få läsa tyst läsning.det är välldigt lungt offtas när det är tyst läsning. men det är välldigt sällan det störs av att det är någon som blir störda.

vi skriver välldigt mycket. vi skriver utverderingar på näsan alla arbeten som vi jobbar med.det är kul att skriva utverderingar. Anne-Marie får se vad vi har lärt oss och det är kul för att vi elever får också lära oss att skriva små förklaringar om vi tycker att det är svårt, lätt eller mittimellan. så det är bra för både Anne-Marie och oss elever.

 vi har tittat på en film som någon Anne-Marie känner har gjort. filmen heter: rena rama forntiden. Anne-Marie berättar nästan varje dag innan vi slutar i sammlingen något som är roligt så varje dag så är många på välldigt bra humör. några sjunger några skrattar.

Jag vilar lite Anne-Marie läser en äklig bok hon ska läsa en kort historia.

En elev......


Kommentarer
Postat av: Marie

Hur får du dina elever att uttrycka sig så bra?? Deras innersta tankar verkar så genomtänkta och .... innehållsrika. Det verkar som om dina elever har förmånen att ha en mycket kompetent lärare i alla fall - lyckos dem!! Nyfiken på dina utvärderingar - vilka frågor ställer du till dina elever?? Hoppas att du har haft en bra dag - det har jag - skrev ett åtgärdsprogram som vi alla blev så nöjda med....

Postat av: annemarie

Tack Marie, du är en trogen läsare, välkomnar dig.Anne-Marie

2008-09-23 @ 21:10:03
URL: http://annemariekorling.blogg.se/
Postat av: IT-mamman

Hälsa din elev att jag tyckte det var viktigt att läsa vad ni gör i er klass. Jag tyckte också att det var viktigt att få veta vad din elev tänker och tycker. Nu vet jag lite mer om det jag inte visste förut. Hälsa så gott!

2008-09-23 @ 21:11:49
URL: http://www.itmamman.se
Postat av: annemarie

Eleven ska få läsa det ni skriver här. Kanske kommenterar hon också. IT-Mamman - stort tack. A-M

2008-09-23 @ 21:13:48
URL: http://annemariekorling.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej det är eleven igen.

tack för så fina komentarer :)

jag uppskattar det verkligen. :)





MVH eleven.:)

2008-09-24 @ 10:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback