TACK! och THINKING CONFERENCE



Tack alla ni som lyssnade på seminarier och debatt. Jag såg en del av er i publiken, de jag kände igen försökte jag blinka lite till, le lite mot och om möjligt nicka ett hej, och ni som jag hann hälsa på, ta i hand och se varifrån ni kom - tack ni alla.

Nu är jag hemkommen från Norrköping och ett möte och en kort föreläsning för och med utvecklingsledare för norska skolor. Där föreläste också James Nottingham (GB) och Bill Martin (USA) utvecklingsvisionärer och skolutvecklare. Genom en  norsk skolutvecklare, som gensvarat på mina tankar i flera år, blir jag nu sammankopplad med internationella tänkare ... och inbjuden i ett globalt nätverk.

http://www.devisa-hb.se/thinkingconference/Explore/index.html

Så om möjligt blir det en workshop redan nästa helg i Storbritanien. Jag svarade omedelbart och genast och utan att tveka JA!
http://www.teacherdesignedschools.com/tdsprocess.asp

Hemkommen, mycket glad, mycket trött, mycket visionerande... och framtidsutsiktande, samt oändligt tacksam vinkar jag till er alla,

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Lena

Så roligt -för dig OCH för dom!

2008-10-30 @ 19:13:05
Postat av: Kari

Hei Anne-Marie - takk for at du tok turen til Norrköping! En av deltakerne i din "lille" forelesning sa etterpå at den var den beste på hele konferansen! :-)

Her er lenke til oppdaterte nyheter om CDS-nettverket:

http://www.sustained-success.com/index.php/481



Gleder meg til dager i Newcastle med deg!

Klemklemklem! Kari

2008-10-31 @ 16:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback