MOBILSKRIV


"Min FRAMTIDSMOBIL



Min framtidsmobil kommer att vara den ultimata framtidsmobilen. Den ska ha UniversumGPS i sig. Man ska zooma jättemycket så att man kan se sig själv där man står eller går. Den har lögndetektor och en inbyggd väderbestämmare som bestämmer vad det ska bli för väder. Håller man i den blir man odödlig. Den innehåller också alla TVkanaler i hela världen. Man kan se vilken film eller serie man vill,. Den har ett superbatteri och en luftrenare. Den har en minidammsugare som suger upp smuts jättebra och bränner det i mobilen på ett miljömässigt vis.

Man kan också göra egna tv-kanaler i mobiler. Ifall du tappar mobilen kommer den alltid tillbaka. Man behöver inte ens hålla den för den svävar intill dig. Det går också att använda mobilen till att andas med under vattnet om man håller mobilen intill munnen. Du kan också sväva ifall du lägger mobilen i skon eller så håller du den i och trycker på en knapp så du blir tyngdlös. Med hjälp av mobilen kan du prata på alla världens språk. Det finns en knapp som tar bort alla sår och skador. Det finns också en knapp som gör att du kan hyptnotisera. Den har också holygramtv. Den har en gigantisk telefonbok som kan alla nummer. Den har också ultraminne. Man kan sno andras låtar, teman, bilder osv. Den har en inbygd spåman.

Mobilen är helt oförstörbar. "

ELEV I ÅRSKURS FEM - LEKTIONSTANKE - MIN FRAMTIDSMOBIL - SKRIV SÅ DET KNAKAR - GRÄNSLÖSA IDÉER.



image69


Detta är ett ELEVGENSVAR på lektionsidén som föddes av att undervisa med mobilen i klassrummet. Jag förstår inte hur man kan gå förbi det som intresserar eleverna. Så här blev det. Framtidstänket! I deras ålder kunde jag inte ens föreställa mig någon bärbart att tala i... jo Walkie-Talkie... om någon nu vet vad det är.

Anne-Marie

 

 


Kommentarer
Postat av: kajsasi

Spännande tankar!!!! Inte helt otänkbart!
Vi ska ju tänka på elevernas värld och använda den för att nå det bästa resultatet vid inlärning.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback