HANDLA MED DOTTERN

- Välj ett tema!
- Rött, nej, blått! Kanske grönt.
- Vi tar blått.



Det var startskottet för vår inköpande. Temat skulle gå i blått. Blåa saker. Allt av blått höll vi i våra händer. Vi handlade alltid i dagligvaruhandeln. Det blev burkar av konstiga saker vi inte förstod oss på, Det enda som allt hade gemensamt var att det var blått.  Det kunde vara små vaktelägg i blå glasburk, blåa godisar av kemikaliesort, kesoask... lite för mycket vitt i, blå lättmjölk... blåa druvor... blå tandkräm, tandborste... blåa krokusar...
En annan gång var temat gult ... eller vilket tema vi nu bestämde oss för. Det blev tokiga presenter. BLÅTT ETT TEMA sa vi två. Men vad presenten aldrig avslöjade - det var hur kul vi två hade haft det. Vi talade om allt vi höll i våra händer.


Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: A

Jag minns två födelsedagspressenter, en med tema blått och en med tema orange. Jag kommer fortfarande ihåg hur de såg ut och vad de innehöll. Jag har kvar några saker, som den blå muggen, den orangea krukan och korgen (klänningen var länge en favorit men blev för liten för många år sedan). Men jag måste rätta dig på en punkt, det mest fantastiska med dessa estetiska gåvor var just att det var så tydligt hur kul ni haft när ni komponerat dem.

Postat av: Anonym

Absolut roligt att läsa. Anne-Marie

2008-12-24 @ 07:58:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback