RAPPORT FRÅN SINGELRIKET kap 4



Ja, jag skriver väl då. Detta tjat om singelriket. Idag var jag ute i singelriket och strosade omkring. Det fanns ingenting att rapportera. Så det så!

Anne-Marie,

som bara skämtar, det fanns en hel del saker att skriva om. Det satt en ensam tant på en parkbänk. Hon såg inte glad ut. Det stod en kille i ICAaffären med en tredeciliters filmjölk. Han såg sur ut. En farbror gick och sa - oj oj - för sig själv. Det lät inte så bra. Och jag fick ett sms om att jag var välkommen på ett glas gott om jag kände mig ensam. Nu är det så att jag tycker singelriket är en aning tråkigt. Ska rapportera mera imorgon.

Kommentarer
Postat av: Ann

kan ju bara instämma. Singellivet är tråkigt som attan. Det var roligare att vara singel när man var yngre. Nu är det bara plågsamt. Bra att du skriver om det.

Postat av: A

Jag cyklade genom singelriket idag. Det såg faktiskt lite tråkigt och ensamt ut idag, det var nog vädret. Jag antar att bombastiska grå moln och ihållande blåst inte främjar interaktion.

2008-08-28 @ 23:35:34
URL: http://somgjorda.blogspot.com
Postat av: sofi

hur många djur finns det i singelriket?

svar kommer i morgon

hälsningar sömnlös

2008-08-29 @ 01:39:39
Postat av: Magda

Jag ska strosa lite i Singelriket i slutet av november. För övrigt håller jag med Ann - singellivet är ganska trist, ur flera synpunkter. Om man dessutom - som jag - bor i Ingemansland känns det ännu tråkigare; utbudet för vad jag kan hitta på på egen hand är minimalt.

2008-08-29 @ 07:33:02
URL: http://www.welldyermaker.blogspot.com
Postat av: sofi

snigel

gris

get

hälsningar från så kan en hjärna i singelriket fungera på natten

ps. på dagarna mycket mer skärpt!

2008-08-29 @ 08:16:44
Postat av: Anonym

Hi hi, nu blir jag sugen att skriva om ingemanslandet... det är ju en helt underbar rubrik att fabulera kring. Och oavsett bombastiska moln så regnar det över singelriken som ingemansland och tvårummare. Snigeln är ensam i sitt hus...fnitter... hur kan man bli sambo med en snigel. A-M

2008-08-29 @ 11:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback