PARKBÄNKSORD



Mitt öga söker upp detaljerna. Denna parkbänkssoffa bär ordet GLÖM! Jo, jag slår mig ned och tänker... det kanske inte är så dumt att glömma. Jag försöker komma ihåg vad jag vill glömma. Tänker mer på det jag kommer ihåg. Men det är inte någon dum idé. Man behöver inte komma ihåg allt. Tänk om man kunde skriva en glöm-lista istället för en kom-ihåg-lista. Få se nu, vad är det jag ska glömma... och ... jo, jag vet... det fungerar inte. Lika lite som det fungerar att slå sig ned på denna soffa, en ljugarbänk, eller vid ett minnesmonument. Man glömmer tids nog. Men man kan inte kräva det av sig själv - GLÖM!

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Lena

Det borde väl gå att komma på några bra strategier för att glömma rätt saker? Det tror jag absolut du kan...kanske bästa är att tänka mycket på alla goda minnen? och upprepa dem? "Typ": Tänk vad den där bloggarn A-M betytt för mig -och betyder. Hur var hennes mejadress nu igen? Spelar ingen roll -jag kan blogga. det har hon lärt mig!

Starka, modiga du!

Tackar Lena

2008-08-31 @ 21:45:52
Postat av: Anonym

Gulliga gulliga rara du, du är väl för underbar, tack. Glöm inte mig, jag vill inte bli glömd av dig, så oerhört smärtsamt att bli bortglömd tror jag... och blogga gärna här hos mig. Allt gott, A-M

2008-08-31 @ 22:49:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback