NÄRBILD PRIDE 2008
















Pride 2008.

Anne-Marie,
Ta gärna fotografierna med respektera upphovsrätten; ange källa.



http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=810952

Kommentarer
Postat av: johanna

Haha, jag känner den sista madamen. Hon är en helt otrolig swing sångerska i fantastiska klänningar. Jag och klara brukade gå och se henne på el Mundo. Oh, vackra foton.

Postat av: Mats

Vackert - det är liksom kitsch och på allvar samtidigt. Jag vill också kläut mig men är inte säker på det här med parader, var det i svenskan det stod om likformigheten i värdens pridefestivaler?



Hmmmm - den dolda normativiteten igen!

2008-08-03 @ 01:30:12
URL: http://lumaol.wordpress.com
Postat av: Ann

Så härligt och så livsbejakande dessa bilder är...jag blir glad bara av att se dom.

2008-08-03 @ 01:47:31
URL: http://livsbloggen.blogg.se/
Postat av: darja

mpste bara säga att jag förundras över hur du verkligen fångade känslan! Bilderna är helt fantastiska! Önskar att jag kunde göra såna! :]

2008-08-03 @ 15:11:34
URL: http://fosterbarn.bloggagratis.se
Postat av: Marie

Vilka fantastiska bilder!! Nära inpå, men ändå en viss distans...En sådan glädje och stolthet hos människorna som du fångat... Blir lite nyfiken - hur nära var du egentligen - eller var du lite av en paparazzi..?

2008-08-03 @ 17:52:09
URL: http://opedagogen.blogspot.com/
Postat av: Annemarie

Jag stod mitt i karnevalståget, mötte tåget, i motsatt riktning. jag kom väldigt nära med andra ord. Jag har blivit modigare med åren, att ta plats som fotograf, inte smussla med kameran. Ska man ta fotografier så måste man faktiskt ställa sig i närheten, jag vill gärna ha en relation till de jag fotograferar, så jag ser till att jag får ögonkontakt innan jag sätter kameran till ögat. Så dessa snabba fotografier har inneburit att vi tittat varandra i ögonen. Men personerna är tacksamma, de poserar och vill bli fotograferade vilket gör det lättare och roligare. Jag mötte några fotografer som berättade att det här var rena mecka... hur kul som helst. Jag är väldigt nöjd med de här fotografierna.

Jag gillar närheten.

Anne-Marie

2008-08-03 @ 18:10:14
URL: http://annemariekorling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback