LÄMNAR LUND

image1540

Skolbesök i Gunneboskolan.

Deltagande i skolans bildande och process kring classroomculture och tillsammans med nya zeeländska skolutvecklare och rektorer. Antecknade, antecknade, fick nya idéer, skissade på loggor... i rena glädjeivern. Nytt, bekant, gemensamt, rörelse - kan jag sammanfatta denna process. Därefter två dagar där jag modellat idéen i klassrum där lärare generöst bjudit in mig i sitt. Med vördnad och respekt för det som redan pågår.

Mötte en lärare som haft 13 klasser... åk 1 till åk 3... och utvecklat sin profession samt många små ungar... som blivit läsande och tänkande... Om man tänker på en lärare som spindeln i nätet... vilka nätverk läraren deltar i.

Nätverk - jag tänker blogg - hade förmånen att i Lund träffa bloggaren SPRÅKMAKARGATAN. Nu fortsätter jag mot andra platser... och har redan bokat in möten med andra bloggare... in real life... ITMAMMAN... here I come!

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: v

Tack. jag ska förtsöka tillämpa dina kloka tankebanor. jag känner mig dock mest bortkollrad just nu. Jag hoppas att det reder sig.
Det är en skön höst. hoppas du har det fint på din resa, oavsett var Du befinner Dig, Anne-marie!
Kramar från vicktoria

Postat av: Haydee

Hej!
Jag tänkte bara fråga om det du skrev i min blogg om Bloggportalen. Jag förstod inte riktigt vad du menade. Skulle man kunna få en förklaring, tror du?
Ha en fortsatt bra dag!

Postat av: Kersti

Så du ska på bloggträff. Ha det så trevligt för det blir det helt säkert. Bloggare är ett så sympatiskt släkte.

2007-09-26 @ 23:12:04
URL: http://plommenad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback