SKOLANS VAKTMÄSTARE

image1671

Jag vet inte var jag har min tumme. Men jag har tumme med vaktmästaren vid min skola. Skämt åsido. Skolans vaktmästare är en grupp det sällan ordas om. Men oj så viktiga de är. Jag behövde hjälp igår. Ny på skolan. Vill ha det och det, det och det... kan jag få hjälp? Inte en enda gång har jag blivit illa bemött. Inte en enda gång avvisad. - Det fixar sig... och jag blir trygg. Det är en slags värdemätare för skolans inre arbete - detta hur vaktmästeriet fungerar. Är det högt i tak där... gäller det nog för hela skolan.
 
Igår ... behövde jag tömma min bil... på böcker, på böcker, på böcker... tungt, tungt.

I min bil låg också en trasig lampa. Den skulle inte till skolan utan tillbaka till lampaffären för lagning. Min vaktmästare hjälpte mig att tömma bilen... och det tackar jag storligen för... men bland alla de saker han tog upp hörde också min lampa. Där stod den i klassrummet. LAGAD!

ROS till vaktmästeriet vid min skola.
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Kersti

Du har så rätt. Vaktmästaren är en viktig person som kan göra storverk. Det gäller att hålla sig väl med vaktmästaren om man vill ha något gjort. De är verkligen värda lite extra uppmärksamhet.
När de inte fungerar så ser man så tydligt hur mycket de faktiskt behövs.

Postat av: Jesús

Vad trevligt och roligt du beretar det. Hälsa vaktmästaren!

2007-10-17 @ 16:54:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback