SKYLTAR som STICKER UT...

image546

DENNA SKYLT SER SÅ VÄNLIG UT. EN MAN SPELAR BOLL MED EN POJKE. NJA KANSKE
POJKEN ÄR BEREDD ATT PASSA TILL MANNEN. KANSKE ÄR MANNEN PAPPAN. ELLER SÅ ÄR HAN EN MAN SOM ÄR PÅ VÄG ÖVER GATAN. KANSKE ÄR POJKEN EN FLICKA: DET TROR JAG. FLICKAN SPELAR BOLL.
OCH GATAN ÄR EN TUMMELPLATS FÖR LEK, ÖVERGÅNG...OCH EN OCH ANNAN BIL. Men eftersom skylten är blå får alla samsas i den. BILISTEN MÅSTE TA VÄLDIGT HÄNSYN....till mannen som går över gatan, och flickan som spelar boll där...Huset....JA DÄR KAN MAN KANSKE GÅ IN OCH FÅ SIG EN KAFFETÅR...
image547

MEN PÅ ANDRA SIDAN SKYLTEN VAR DET MERA ALLVARLIGARE....MER SOM VANLIGT. DET RÖDA STRECKETS MARKERING. GÖR INTE. NEJ ABOLUT - GÖR INTE.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Petter

Hej igen! Angående din fråga i min blogg, det är jag som ritat dessa illutrationer. Ett stycke Microsoft Paint-målande så där på kvällskvisten. Väldigt simpla illutrationer, men jag går lite efetr less is more-mottot, tycker det blir bättre och roligare så på ngt sätt. Jag håller just nu på att skriva en bok (mina bloggtexter i bokform), och då kommer dessa illutrationer att bli handritade. Gillar att måla, teckna och designa... och handritat blir alltid så mkt mer personligt!

Postat av: Anne-Marie Körling

Petter,
Verkligen roligt att du återkommer. Jag gillar ditt sätt att illustrera. Jag är själv less-is-more-illustratör... eller försöker vara. Dina bilder är helt underbara - jag lovar dig att jag köper din bok... och välkommen in i min blogg...
Jag länkar till dig så att andra kan nå dig...
och en sak till...
FORTSÄTT... bara fortsätt!
Anne-Marie

2007-06-10 @ 16:07:16
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback