RUBRICERING AV BLOGGINLÄGG

Det är svårt med rubriker. Jag besökte www.sandstrom.blogg.se och uppskattade den oändligt mycket. Jag har varit där lite då och då. Nu har jag skrattat massor av gånger. Dessutom använde vi hans mallar för att ändra i min blogg. När jag lägger hans blogg som rubrik på ett inlägg kan jag inte gå in och ändra...utan att komma direkt in i hans roliga blogg. Det gör ingenting. Men jag inser att det är svårt att sätta rubriker. Mycket svårt.

Anne-Marie


Kommentarer
Postat av: Petter

Ah, vad snällt med länkning! :) Nu har jag precis gjort nya hmtl-knappar för min kategorisering av inlägg, så nu är det enklare att navigera bland texter, illustrationer och videobloggar!

Postat av: Anne-Marie Körling

Du är så bra. Jag lånar kanske av dig igen...om jag får förståss... Anne-Marie

2007-07-09 @ 14:26:42
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se
Postat av: Petter

Det är bara att ta :) Du har kanske någon som hjälper dig med htmlkoden och designen på bloggen (eller så gör du det kanske själv?), och det är bara vanliga jpeg-bilder jag gjort i Paint som jag sen länkar som bildlänk. Blev nöjd med resultatet, man hittar mycket mycket bättre och det ser lite proffsigare ut i mina ögon. Låna gärna designen/idén om du vill! Tjo!

2007-07-09 @ 14:42:16
URL: http://sandstrom.blogg.se
Postat av: Anne-Marie Körling

Hej - jag såg att du finns på bloggportalen nu - bravo - jag har gjort lite länkar för då uppmärksammas den blogg som fått länkar. Jag lånar gärna hejvilt av dig. Vet du hur man organiserar sina länkar - vore kul rubriker för länkarna också.
Jag vet att flera av mina läsare lockats till din blogg. Dom kanske inte lämnade kommentarer men de skrattade högt. A-M

2007-07-09 @ 14:47:25
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback