AUDIObok

image779

Denna ligger som nästa bok...audiobok...boken med text i ligger på soffan. Den ena lyssnar jag till den andra läser jag ur - ingen konflikt. Den ena konkurrerar INTE ut den andra. Sammantaget kan man säga att jag ska uppleva "I skuggan av ett brott" .

Bildpromenad också här  - jag fångades av bilden först. Men också där - den tillför - den konkurrerar inte med - på det hela taget blir allt en större upplevelse.

Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: Annis

Har lyssnat på den...redan.

Postat av: Anne-Marie Körling

Hej Annis, jag kan inte sluta lyssna. Vilket öde, vilken berättelse. Fängslande och djupt tragisk...jag är bara i början...men vet ju själva lösningen...det är dramat emellan som är huvudsaken... Anne-Marie

2007-07-10 @ 16:10:01
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se
Postat av: Jesús J. Granero

Anne-Marie,
Jag skall lysna pâ nâgon bra "lysnabok", bäst tll augusti i Göteborg om det gâr, och jag fâr lâna det i Biblioteket där. Nâgot förslag? Men pâ svenska sklart även för en spansk/svensk om möjligt. Tack sâ mycket.
Härtliga hälsningar
Jesús

2007-07-10 @ 16:58:19
Postat av: Anne-Marie Körling

Jesus, det är mycket svårt att rekommendera böcker till människor tycker jag.
Dessutom är det svårt då jag är i mitt språk...så hemtam...och du i ditt - det spanska - Dock - jag är mycket förtjust i den jag nu lyssnar till -
språket är vackert och från en annan tid... vilket jag tänkte på i bilen när jag lyssnade nyss...vilket vackert språk...från en annan tid ... inte så länge sedan...men tillräckligt länge för att en del ord skulle försvinna bort... Den rekommenderar jag varmt. Sedan är jag mycket mycket mycket förtjust i Allan Edwalls inläsningar av Milnes NALLE PUH... som jag bara älskar att lyssna till. Det handlar ju mycket om röster, och hur de läser, det får inte vara för mycket dramatik, utan mer betoningar, tolkningar som är subtila.
Det är första gången jag lyssnar till en audio-bok samtidigt som jag följer med lite i texten. Det är hissnande vilka språkliga upptäckter man kan göra då. Jag tror det kan bidra till hela upplevelsen av läsning och innehåll.
Som sagt - jag återkommer.
Allt gott A-M
Jag ska fundera och återkomma.

2007-07-10 @ 17:07:50
URL: http://www.annemariekorling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback