LEKFULLT PORTRÄTT

image2017

Lite mer färg... på mig själv... roligt? Javisst. Lekfullheten är god. Tack till Mie!
Anne-Marie

Kommentarer
Postat av: mie

Slutar aldrig förvånas!!Du är minsann mångsidig.Du som gillar ORD,lekar och flätor,har du hört den här ramsan?Lärde mej den som barn.Vet inget om dess ursprung ej heller om den är fullkomligt rätt.Lyder som följer:På tallrik ätes efterrätt och om man tänker efter rätt man ock den skogen tallrik kallar som talrik är på tallar.Som barn skulle denna ramsa rabblas fortare än fort.Roligt var det.....då!Finns det en annan version, låt mej då få kännedom om den!

2007-12-30 @ 16:20:57
Postat av: thord wiman

Jaaa, lek och kreativitet är en fruktbar kombination - lite av samma andas barn och skaparögon är en gåva. Fin blev du "fröken" Körling!
Enligt den förhärskande marknadens klingande devis är människan reducerad till en ekonomisk varelse - måtte vi aldrig tro på detta!-
Människan är en biologisk, social och kulturell varelse - att nyfiket utforska och förmedla våra intryck är inlagt djupt i människans genuppsättning.
Så drivs vi.
Detta ska vi bejaka!
Tack Anne-Marie för goda ord, goda, roliga mångfacetterade bilder. För lycklig läsning!
Och så är det ju lyckligtvis (för VE den som anser sig fullärd!) samtidigt så väl att - Exercitatio artem paravit - "övning ger färdighet" (Tacticus).
Och särskilt thord har mycket mycket att öva på.
Hej då!

2007-12-30 @ 18:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback